Prajitor de paine 


Diverse prajitoare de paine te asteapta in depozitele noastre pentru un mic dejun benefic cu un ceai si paine prajita . Indiferent daca preferi un prajitor de paine profesional sau un aparat toaster pentru sandwich uri pe care sa poti sa le iei la pachet, cumpara-istet are diferite oferte pentru tine.
De multe ori vrem sa prajim simultan mai multe felii, iar acest lucru se poate cu prajitor de paine cu functii avansate de prajire a 4 felii de paine. Indiferent daca este paine cu Maia, cu seminte integrale sau neagra, cu diverse trepte de rumenire a acestui aparat, painea o sa fie exact pe gustul tau.
In sprijinul familiilor mari pentru a reduce timpul de pregatire a sandwichurilor facute la toaster pentru scoala sau serviciu, le punem la dispozitie cu functii de decongelare si reincalzire, un prajitor de paine dublu.
Avem modele si branduri diferite, fiecare cu caracteristicile si functiile proprii, cel mai recunoscut fiind prajitorul de paine Heinner. Bineinteles ca si aspectul conteaza intr-o bucatarie moderna si in functie de cine petrece mai mult timp in bucatarie. Pentru gospodine am recomanda un prajitor de paine rosu sau alb, iar pentru barbatii bucatari am avea o sugestie de un prajitor de paine negru, pentru a se potrivi si cu decorul bucatariei.
Avantajele unui aparat de prajit paine difera de la model la model. La majoritatea modelelor tavitele pentru firimituri fiind detasabile, la functiile de auto-centrare unele modele pot sa centreze 2 felii iar altele 4 felii de paine. Avand un control asupra gradului de rumenire, acesta difera de la un aparat la altul, fiind cu 6 sau 7 trepte pentru un mic dejun pe gustul tau.