Mixer cu bol


In contrast cu mixerul de mana, cel cu bol este mai voluminos si ocupa mai mult spatiu, dar beneficiaza de un motor mai puternic, fiind eficient in amestecarea si pregatirea aluaturilor mai complexe. Un avantaj major consta in capacitatea sa de a functiona autonom odata ce bolul si telurile sunt pregatite, eliminand necesitatea prezentei constante pentru mixare.


Mixer Planetar


Mixerul planetar reprezinta un aparat electric specializat pentru bucatarii, avand ca scop principal amestecarea alimentelor. Diferenta majora fata de mixerul clasic consta in prezenta bolului si in functia sa "planetara". Dotat cu un bol destinat amestecarii ingredientelor, acest mixer se remarca prin rotatiile sale in jurul axei proprii, intr-o miscare asemanatoare cu cea a planetelor in sistemul solar.
Miscara planetara asigura o amestecare uniforma, deoarece bolul se roteste nu doar in jurul propriei sale axe, ci si in jurul axei mixerului.
Eficient in pregatirea diverselor retete, inclusiv aluaturi consistente si creme fine, este alegerea celor pasionati de gatit care apreciaza eficienta, versatilitatea si rezultatele precise in bucatarie.

Mixer de bucatarie


Este modelul de mixer cel mai raspandit, dotat cu doua teluri detasabile, ideal cand nu gatesti sofisticat si foarte des. Fiind practic si compact, poate fi depozitat cu usurinta in orice dulap, datorita dimensiunilor reduse. Alege-l pe cel potrivit impreuna cu un aparat de facut desert si ai combinatia castigatoare!


Cum alegi un mixer bun?


In primul rand, e necesar sa stabilesti cat de des gatesti, ce obisnuiesti sa gatesti, cat spatiu ai. Apoi, alege mixerul dupa tip (de mana, mixer cu bol, mixer planetar), dupa puterea de turatie a mixerului, dupa functiile pe care le indeplineste, dupa dimensiuna bolului, dupa accesoriile incluse.


Ce brand sa alegi?


Daca nu ai decis de la ce brand vrei sa fie, alege un mixer Heinner sau Hausberg, deoarece au cele mai bune recenzii de la clientii nostri.

Pentru pasarea, baterea sau framantarea aluaturilor, mixerele sunt neinlocuit in bucatarie!
Pe cumpara istet.ro gasesti si reduceri la mixer cu bol si la celelalte tipuri, ocazional.