CUMPARA-ISTET (cumpara-istet.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Curier Rapid (Sameday, DPD, GLS, Bookurier), Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 4 RON

  0,00 RON … 300,00 RON   →   16,00 RON
  300,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Regula de transport GRATUIT NU se aplica pentru produsele deja aflate in alte campanii si pentru produsele care au o reducere afisata in momentul plasarii comenzii.

Regula de transport GRATUIT NU se aplica pentru produsele din categoria ELECTROCASNICE MARI, TELEVIZOARE, ROBOTI DE BUCATARIE.


Procedura Retur produse:

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele

2. Trimite un e-mail la contact@cumpara-istet.ro privind produsul/produsele pe care doresti sa le returnezi. E-mail-ul va cuprinde numarul de comanda a produsului sau numarul de factura. Ulterior vei fi contactat telefonic de unul dintre colegii nostrii.

3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.

4. Trimite un e-mail la contact@cumpara-istet.ro cu numarul de AWB cat si numele firmei de curierat cu care ai trimis returul.

5. Adresa unde se vor trimite produsele retur: Voluntari, Ilfov, B-dul Voluntari 11A, in atentia Wiseman C&A Trading SRL, numar de telefon 0770.762.434

6. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri

 

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Cumpara-Istet.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Cumpara-Istet.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Cumpara-Istet.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

 

Exceptii:

 

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 1. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)
 2. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.
 3. Extensii de garantii etc.
 4. CD-uri desigilate
 5. Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate
 6. Casti intraauriculare
 7. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora
 8. Asigurarile auto
 9. Jucariile, produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate
 10. Cartile care prezinta urme de utilizare
 11. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta sau a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate (in aceasta categorie intra si sistemele Diaxxa si cele asamblate la cerere)

 

DE RETINUT!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar prin transfer bancar.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la GLS Courier, Sameday Courier, DPD Courier, Urgent Cargus sau Bookurier in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesie a produselor. Termenul de solutionare este de pana la 30 zile lucratoare. Se pot modifica doar facturile care au chitanta eliberata de catre firma de curierat pe persoana juridica.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

"Lista BlackList" - Contine adrese de e-mail, numere de telefon sau alte informatii care pot identifica clientii care au plasat comenzi in trecut si care au refuzat coletul/coletele fara un motiv intemeiat. Aici sunt incadrate si persoanele cu istoric negativ, limbaj indecent, abuz privind retururile de produse sau incercari de a beneficia de produse gratuite prin metoda de plata O.P. Acesti clienti au acces in continuare la plasarea comenzilor insa pot folosi doar metoda de plata "Plata cu cardul" sau "Plata prin O.P."


Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la contact@cumpara-istet.ro