Fierbator Apa


Stii momentul acela cand uiti apa pe plita si cand iti amintesti e aproape evaporata? Sau momentele in care nu ai rabdare sa fiarba apa pentru ceai?
Un fierbator de apa te scapa de aceste probleme, deoarece nu este nevoie sa il supraveghezi si aduce apa in punctul de fierbere foarte rapid! In plus, anumite modele ofera o functie de pastrare a temperaturii apei pentru o ora sau mai putin.


Cana Fierbator


Securitatea este importanta cand alegi o cana fierbator si este necesar sa te uiti cand cumperi sa aiba aceste functii pentru a preveni fierberea la nesfarsit a apei sau functionarea uscata.
E foarte important si materialul din care este confectionat, manerul nu trebuie sa se incalzeasca si sa te arda. Deasemenea, influenteaza si calitatea si gustul apei.
O functie utila este protectia anti stropire, mai ales daca ai copii sau membri ai familiei mai neindemanatici.
Dimensiunea unei cani fierbator este deasemenea importanta. Cat de des si unde il folosesti? Toata lumea bea ceai sau ciocolata calda? Atunci ai nevoie de un fierbator de apa cu o capacitate mai mare.
Calatoresti des si ai nevoie de unul mai mic?
Ia-ti un fierbator portabil de dimensiuni mai mici.


Ceainic Electric


Ceainic clasic sau ceainic electric?
Mai practic si mai elegant, un ceainic electric de multe ori este si mai economic decat un ceainic clasic, deoarece apa fierbe mai rapid decat pe aragaz sau pe plita.
Pe cumpara istet.ro gasesti zeci de modele de fierbatoare electrice din care il poti alege pe cel potrivit!