Blender Vertical 


Categoria noastra de blendere este dedicata persoanelor pasionate de nutritie si a mamicilor pentru a le simplifica prepararea shakeurilor proteice sau a retelelor pentru bebelusi.
Modelele de blenderele pentru prepararea unor Smoothie, a unor milkshake-uri delicioase sunt dintr-o gama mare de blendere profesionale de la brandul Heinner, de care poti sa te folosesti atat pentru un fresh de fructe sanatos, cat si pentru supele creme de legume speciale pentru bebelusi.
Pentru sportivi avem blendere sport cu care dupa antrenamentele lor intense pot savura o proteina, pentru cresterea in masa musculara, cu fulgi de ovaz si lapte de migdale amestecata de blender-ul de mana.
De cele mai multe ori acasa preferam o salata de fructe, dar nu tot timpul avem rabdare sa o preparam sau pentru mesele vegane un guacamole cu paine prajita este o masa delicioasa.

Blender de mana


Blenderul vertical este ideal atat pentru vegani cat si pentru transformarea unor degustari de fructe in sucuri naturale, cu ajutorul storcatorului portabil ai putea sa beneficiezi de o doza de vitamine oriunde ai fi.
Retele vegane combina cel mai mult legumele cu Lintea sau Quinoa, iar pentru acestea un blender cu o putere de 1000W este ideal, fiind mult mai puternic, avand si rotatiile lamelor pe minut mai mari.
Pentru a sprijinii mamicile, blenderul bebe este special pentru a pregatii o hrana sanatoasa si nutritiva copiilor cu varsta intre 0 si 10 ani.
Componentele detasabile sunt usor de curatat si fac intretinerea blenderelor noastre o sarcina simpla. Sunt foarte utile in viata de zi cu zi pentru o alimentatie sanatoasa cu fibre si nutrienti plini de energie.

Modelele de blendere pentru prepararea unor Smoothie, a unor milkshake-uri delicioase sunt dintr-o gama mare de blendere profesionale de la brandul Heinner, de care poti sa te folosesti atat pentru un fresh de fructe sanatos, cat si pentru supele creme de legume speciale pentru bebelusi. Pentru sportivi poti gasi blendere sport cu care dupa antrenamentele lor intense pot savura o proteina, pentru cresterea imasei musculare, cu fulgi de ovaz si lapte de migdale amestecata de blenderul de mana. 

Blenderul vertical este ideal atat pentru vegani cat si pentru transformarea unor fructe in sucuri naturale. Cu ajutorul storcatorului portabil ai putea sa beneficiezi de o doza de vitamine oriunde ai fi. Retele vegane combina cel mai mult legumele cu Lintea sau Quinoa, iar pentru acestea un blender cu o putere de 1000W este ideal, fiind mult mai puternic, avand si rotatiile lamelor pe minut mai mari. Pentru a sprijinii mamicile, blenderul bebe este special pentru a pregati o hrana sanatoasa si nutritiva copiilor cu varsta intre 0 si 10 ani. Componentele detasabile sunt usor de curatat si fac intretinerea blenderelor noastre o sarcina simpla. Sunt foarte utile in viata de zi cu zi pentru o alimentatie sanatoasa cu fibre si nutrienti plini de energie.
Cu blenderul sport Heinner, transformi fiecare antrenament intr-o oportunitate de a te rasfata cu bauturi nutritive ce sprijina recuperarea si cresterea musculara. Fiecare model, de la blendere verticale la blendere profesionale si blendere de mana, este conceput pentru a oferi performanta maxima, usurinta in utilizare si curatare, garantand o experienta culinara placuta si sanatoasa.